Detalji

27/11/2014
Budite Crédit Agricole Deda Mraz

Budite Crédit Agricole Deda Mraz<

Crédit Agricole banka Srbija je u duhu pretprazničnog raspoloženja organizovala “CA novogodišnji foto vremeplov” – Facebook takmičenje ...

Crédit Agricole banka Srbija je u duhu pretprazničnog raspoloženja organizovala “CA novogodišnji foto vremeplov” – Facebook takmičenje koje će imati dva pobednika. Pobednik sa najviše lajkova dobija 10.000 RSD, a pobednik koga izabere CAS žiri imaće tu čast i zadovoljstvo da osim 10.000 RSD koje će dobiti, postane CA Deda Mraz i svojoj omiljenoj školi pokloni vaučer za igračke u vrednosti od 50.000 RSD.

Jednostavna pravila takmičenja nalažu da se u okviru posebne aplikacijenaFacebook stranici Crédit Agricole bankepostavi fotografija iz detinjstva sa Deda Mrazom i skorašnja fotografija. Učesnici nagradnog foto vremeplova imaju šansu da do 19. decembra sakupe najviše lajkova na ovoj društvenoj mreži i tako obezbede svoju novogodišnju nagradu.

Pobednik sa najviše lajkova dobiće svoj račun u Crédit Agricole banci sa 10.000 RSD dok će pobednik CA Deda Mraz osim računa sa istom sumom novca, imati i to zadovoljstvo da u kostimu Deda Mraza obraduje jednu od 35 škola sa kojima Banka sarađuje u projektu “Magični doručak”, vaučerom za kupovinu igračaka u vrednosti od 50.000 RSD.

Na ovaj način će pobednik CA Deda Mraz moći da po svom izboru pomogne deci sa smetnjama u razvoju i obraduje ih pred Novu Godinu poklonom koji svako dete najželjnije očekuje – igračkama.

Pobednici takmičenja, ukoliko ih već ne poseduju, moći će da otvore svoje račune u najbližoj filijali Crédit Agricole banke Srbija i na taj način se pridruže velikom timu koji se na različite načine zalaže za uvažavanje dece i njihovih prava.

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo