Detalji

02/12/2014
Sa VISA karticama Crédit Agricole banke do automobila MINI One

Sa VISA karticama Crédit Agricole banke do automobila MINI One<

Svi punoletni klijenti Banke koji koriste Visa kartice za fizička lica za kupovinu i nakon toga se registruju za učestvovanje u nagradnoj ...

Svako plaćanje Visa karticom za fizička lica Crédit Agricole banke Srbija u periodu od 2. do 31.decembra 2014. godine povećava šansu da se osvoji prvi automobil MINI One u Visa nagradnoj igri „Visa najbolji poklon 1“, a isti sistem plaćanja Visa karticama od 1. do 30. januara 2015. godine povećava šansu da se osvoji drugi automobil iste marke u drugom krugu igre „Visa najbolji poklon 2“.

Svi punoletni klijenti Banke koji koriste Visa kartice za fizička lica za kupovinu i nakon toga se registruju za učestvovanje u nagradnoj igri na sajtu www.rs.visa.com postaju učesnici velike Visa nagradne igre i imaju šansu da osvoje jedan od dva MINI One automobila koju je Visa pripremila korisnicima Visa kartica tokom prazničnih kupovina.

Svakom kupovinom Visa karticama za fizička lica tokom decembra i januara i registracijom na sajtu povećavaju se šanse za dobitak izuzetno vrednog poklon automobila uz uslov da se svi slipovi uredno čuvaju do izvlačenja.

Više informacija o nagradnoj igri klijenti mogu pronaći na www.rs.visa.com ili FB/Visa.

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo