Detalji

05/12/2014
Crédit Agricole prijatelj Dobrotvornog novogodišnjeg bazara

Crédit Agricole prijatelj Dobrotvornog novogodišnjeg bazara<

Crédit Agricole banka će se i ove godine uključiti u tradicionalnu humanitarnu akciju koja se održava na Beogradskom sajmu u Hali 2 ...

Crédit Agricole će u okviru Dobrotvornog bazara koji se u organizaciji Međunarodnog kluba žena (IWC) održava četrnaesti put, podržati kako akciju tako i štand Francuske i na taj način se i ove godine uključiti u tradicionalnu humanitarnu akciju koja se održava na Beogradskom sajmu u Hali 2 u nedelju, 7. decembra.

Na ovogodišnjem prazničnom humanitarnom Bazaru učestvuju predstavnici 47 zemalja koji će na svojim štandovima predstaviti karakteristične proizvode i suvenire svojih zemalja, a tradicionalno će se tu naći i štand Francuske.

Prepoznatljiv posetiocima Bazara po izvanrednoj selekciji francuskih vina i sireva, štand Francuske će i ove godine biti obogaćen izuzetno kvalitetnim kozmetičkim proizvodima za negu lica i tela.

Na veliko zadovoljstvo svih posetilaca Bazara, jaka francuska zajednica u Beogradu se maksimalno potrudila da duh Francuske prenese svojim sugrađanima, tako da će i ove godine na štandu Francuske posetioci moći da uživaju u tradicionalnim domaćim francuskim proizvodima – od kiša, preko pite od jabuka do božićnih kolačića, posetioce očekuje odlično opremljen štand i nepresušni francuski šarm.

Prihod sa Bazara u celosti je namenjen projektima koje IWC podržava: pomoć ranjivim populacijama, osobama sa invaliditetom, starima, deci bez roditeljskog staranja, žrtvama nasilja, stradalom stanovništvu od poplava koje su zadesile Srbiju 2014. godine, kao i školovanju Romske dece.

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo