Detalji

12/12/2014
Predstava i novogodišnji paketići za ugroženu decu

Predstava i novogodišnji paketići za ugroženu decu<

Akcija „Novogodišnja kutija“ pokrenuta je pre šest godina na inicijativu zaposlenih u kompanijama Crédit Agricole banka Srbija i ...

Više od2.300 mališana iz socijalno ugroženih porodica iz 17 beogradskih opština prisustvovalo je u Sava Centru velikoj novogodišnjoj predstavi, a potom i dobilo poklon paketiće u sklopu akcije „Novogodišnja kutija“ koju su organizovali Crédit Agricole banka Srbija i METRO Cash & Carry Srbija u saradnji sa humanitarnom organizacijom Banka hrane, kompanijom Air Serbia i uz podršku Grada Beograda.

Mališani iz svih delova Beograda u pratnji roditelja ili staratelja uživali su u predstavi „Dne novogodišnje jelke“, a potom su primili paketiće sa igračkama i slatkišima.

Akcija „Novogodišnja kutija“ pokrenuta je pre šest godina na inicijativu zaposlenih u kompanijama Crédit Agricole banka Srbija i METRO Cash and Carry Srbija koji su samoinicijativno počeli da prikupljaju kutije napunjene slatikišima i igračkama za nepoznato dete. Ideja je bila da mališani iz porodica u socijalno osetljivom položaju, osete radost novogodišnjih praznika i dobiju svoje novogodišnje paketiće, a sa njima i poruku da nisu ni zaboravljena niti nevidljiva. Akciju „Novogodišnja kutija“ sve ove godine podržava Grad Beograd.

„Novogodišnjoj kutiji“ se ove godine priključila i nacionalna avio kompanija Air Serbia koja je kao prijatelj projekta svojom donacijom omogućila da još veći broj mališana iz socijalno ugroženih porodica dobije novogodišnji poklon.

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo