Detalji

25/12/2014
Crédit Agricole banka podržava najbolje studente tehničkih fakulteta u Nišu

Crédit Agricole banka podržava najbolje studente tehničkih fakulteta u Nišu<

Crédit Agricole banka Srbija pridružila se društveno odgovornom događaju „U susret budućnosti“ u organizaciji JKP „Naissus“....

Crédit Agricole banka Srbija pridružila se novogodišnjem druženju sa najboljim studentima tehničkih fakulteta u Nišu u organizaciji JKP „Naissus“ podrškom u vidu 25 poklon vaučera za Index paket račune sa besplatnim godišnjim održavanjem za najuspešnije studente.

Crédit Agricole banka Srbija pridružila se društveno odgovornom događaju „U susret budućnosti“ u organizaciji JKP „Naissus“ iz Niša koji ima za cilj kako da najbolje studente Građevinsko-arhitektonskog, Mašinskog, Elektonskog, Prirodno-matematičkog, i Fakulteta zaštite na radu Univerziteta u Nišu upozna sa delatnošću obe kompanije, tako i da nagradi najbolje studente za natprosečno zalaganje u protekloj godini.

Poklon vaučeri za 25 najboljih studenta podrazumevaju Index paket račune koji sadrže tekući dinarski i devizni račun, Maestro platnu karticu, e-bank i m-bank, različite popuste na proizvode i usluge trećih lica, mogućnost podizanja kredita za plaćanje školarine i SMS servis uz besplatno održavanje računa u trajanju od 12 meseci.

Za više informacija kako o Index paket računu tako i o ostalim proizvodima i uslugama svi zainteresovani klijenti mogu da dobiju u 81 filijali Crédit Agricole banke ili to mogu učiniti pozivanjem Kontakt centra na broj 0700 700 500.

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo