Detalji

Mogućnost zaposlenja u Crédit Agricole banci 02/02/2015

Mogućnost zaposlenja u Crédit Agricole banci<

Zaposlenje za stipendiste Fonda za mlade talente u sledećim gradovima: Novi Sad, Leskovac, Kruševac, Ada, Zrenjanin, Subotica, Pančevo, ...

Ministarstvo omladine i sporta – Fond za mlade talente Republike Srbijeobaveštava svoje stipendiste da je u saradnji sa Crédit Agricole bankom Srbija pokrenutprogram stručnog usavršavanjau ovoj uspešnoj banci.

Program pruža mogućnost plaćenog angažovanja stipendista Fonda u nekoj od ekspozitura banke u sledećim gradovima:Novi Sad,Leskovac,Kruševac,Ada,Zrenjanin,Subotica,Pančevo,KikindaiKragujevac.Stipendisti koji uspešno prođu selekciju i rangiranje obavljaće jednogodišnje plaćeno stručno usavršavanje u nekoj od navedenih ekspozitura Crédit Agricole Srbija.

Pozicije, opise poslova i kvalifikacije koje su potrebne za obavljanje stručnog usavršavanja u Crédit Agricole Srbija možete preuzetiOVDE.

Svi kandidati koji žele da apliciraju na navedeni program mogu dostaviti svoje biografije na mailvladimir.javor@mos.gov.rs, i da u naslovu mail-a naznače poziciju za koju konkurišu.

Rok za dostavljanje prijava je petak,13. februar 2015.godine do 12 časova. Prijave podnete nakon tog perioda se neće uzimati u obzir.

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo