Detalji

08/02/2015
Komfor za zdravlje u Crédit Agricole banci

Komfor za zdravlje u Crédit Agricole banci<

Komfor za zdravlje predstavlja efikasno rešenje u kritičnim situacijama i obuhvata slučajeve: teže bolesti, hirurške intervencije, ...

Crédit Agricole banka Srbija je u saradnji sa AXA Osiguranjem obogatila ponudu osiguranjem Komfor za zdravljekoje uslučaju potrebe za lečenjem garantuje finansijsku podršku i obezbeđuje brojne dodatne pogodnosti u vezi sa zdravstvenim uslugama.

Komfor za zdravljepredstavlja efikasno rešenje u kritičnim situacijama i obuhvata slučajeve: teže bolesti, hirurške intervencije, prelom kostiju, invaliditet i naknade za dane provedene u bolnici kao i smrt osiguranika.

Pored navedenih pokrića, veoma značajno jeste „drugo lekarsko mišljenje” u vezi sa bolestima za koje je postavljena dijagnoza, predloženo lečenje ili hirurška intervencija. Ova usluga obezbeđena je u saradnji sa AXA Elite Medical, timom renomiranih međunarodnih stručnjaka koji na bazi dostavljene medicinske dokumentacije potvrđuje ili dodatno tumači dijagnozu uz predlog lečenja koje može, ali i ne mora biti drugačije od predloga osiguranikovog lekara.

Uz Komfor za zdravlje, klijent dobija i AXA moj benefit karticu kojom ostvaruje popust na usluge u zdravstvenim ustanovama sa kojima sarađuje AXA Osiguranje. Pored toga obezbeđeno je i besplatno putno zdravstveno osiguranje za hitnu medicinsku pomoć do 35.000 evra bilo gde u Evropi.

O svim vrstama osiguranja klijenti mogu da dobiju preciznije informacije u jednoj od 81 filijale Crédit Agricole banke ili pozivom Kontakt centra na broj 0700 700 500.

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo