Detalji

19/02/2015
CA Leasing Srbija lider na tržištu u finansiranju vozila za poljoprivredu

CA Leasing Srbija lider na tržištu u finansiranju vozila za poljoprivredu<

CA Leasing Srbija je prema podacima Agencije za privredne registre Republike Srbije u 2014. godini zauzela prvo mesto po ukupnoj vrednosti ...

CA Leasing Srbija je 2014. godinu završila kao lider u finansiranju vozila za poljoprovredu, sa ukupno 20% tržišnog učešća po vrednosti novih plasmana u ovom sektoru.

CA Leasing Srbija je prema podacima Agencije za privredne registre Republike Srbije u 2014. godini zauzela prvo mesto po ukupnoj vrednosti finansiranja poljoprivrednih vozila u koja spadaju pre svega traktori i kombajni.

CA Leasing Srbija ovim potvrđuje svoje strateško usmerenje ka podršci daljem razvoju poljoprivrede u zemlji, dok iskustvo, znanje i liderska pozicija Credit Agricole grupacije u Francuskoj u ovoj oblasti predstavljaju veoma dobar oslonac za nastavak uspešnog razvoja u segmentu poljoprivrede.

Poslednjih nekoliko godina lizing u poljoprivredi zauzima sve značajnije mesto kao način finansiranja osnovnih sredstava i predstavlja najbrže rastući segment lizing industrije. CA Leasing Srbija omogućuje poljoprivrednicima nabavku mehanizacije po veoma povoljnim uslovima, bez dodatnih sredstava obezbeđenja i sa planom otplate koji je usklađen sa njihovim proizvodnim ciklusom.

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo