Detalji

Bankomat Crédit Agricole banke na Beogradskom sajmu do kraja marta 20/02/2015

Bankomat Crédit Agricole banke na Beogradskom sajmu do kraja marta<

Vlasnicima kreditnih i debitnih kartica kako Crédit Agricole tako i drugih banaka, će na postavljenom bankomatu na ulazu u Halu 1 biti ...

Crédit Agricole banka Srbija će u cilju pružanja što kvalitetnijih usluga klijentima, postaviti svoj bankomat na Beogradskom sajmu. Bankomat će biti u funkciji za 37. Sajam turizma i tokom devet sajamskih izložbi, do kraja marta od kojih su samo neke: 6. Sajam vina, 37. Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova, 25. Međunarodni sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja - „Dodir Pariza“ i 52. Međunarodni salon automobila.

Vlasnicima kreditnih i debitnih kartica kako Crédit Agricole tako i drugih banaka, će na postavljenom bankomatu na ulazu u Halu 1 biti omogućeno podizanje novca, što će kupovine na sajmovima koji predstoje, činiti još prijatnijim.

Dobra praksa postavljanja dodatnih bankomata pokazala se korisnom i na sajmovima prethodne godine, jer posetiocima pruža lagodnije razgledanje izložbi bez brige da možda u tom trenutku nemaju kod sebe dovoljno gotovine za kupovinu neke sitnice ili osvežavajućeg pića i kafe sa prijateljima.

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo