Vesti

Crédit Agricole i KfW 20 miliona evra za razvoj energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije 28/12/2018

Crédit Agricole Srbija potpisala je ugovor o finansiranju sa KfW, nemačkom razvojnom bankom koja posluje u sastavu Ministarstva Finansija Nemačke, u ukupnom iznosu od 20 miliona evra, za finansiranje projekata za razvoj energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije.

pročitaj više

Nova filijala Crédit Agricole banke u Sremskoj Mitrovici 17/12/2018

Klijenti Crédit Agricole banke od ponedeljka, 17. decembra imaju potpuno novo iskustvo u Banci koja je svoju filijalu u Sremskoj Mitrovici preselila u lokal na adresi Kralja Petra Prvog, 18 u novi i moderno opremljeni prostor sa eCorner-om i Zonom 24.

pročitaj više

Zaposleni Crédit Agricole banke doneli Zelenu čaroliju u domove za nezbrinutu decu 12/12/2018

Humanitarna akcija Zelena čarolija u organizaciji Crédit Agricole banke Srbija donela je novogodišnju atmosferu i praznični duh u domove za nezbrinutu decu u četiri grada u Srbiji.

pročitaj više

Nova filijala Crédit Agricole banke u Kruševcu 10/12/2018

Klijenti Crédit Agricole banke od petka, 7. decembra imaju potpuno novo iskustvo u Banci koja je svoju filijalu u Kruševcu preselila u lokal na adresi Gazimestanska 14 - u novi i moderno opremljeni prostor sa Zonom 24.

pročitaj više

S&P podigao rejting Crédit Agricole Grupe na A+ 16/11/2018

Agenecija za rejting Standard & Poors Global ratings (S&P) je objavila da podiže dugoročni kreditni rejting za Crédit Agricole Grupu za jedan nivo na A+ (sa rejtinga A od januara 2012. godine). Viši rejting je povezan sa stablinim izgledima kompanije.

pročitaj više

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo