Vesti

Crédit Agricole Srbija dobitnik šampionskog pehara na 85. Međunarodnom sajmu poljoprivrede 18/05/2018

Na sinoćnoj svečanosti „Veče šampiona“ na kojoj je šampionske pehare Novosadskog sajma za kvalitet proizvoda uručio pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Vuk Radojević, Crédit Agricole banka bila je dobitnik specijalnog priznanja za Banku partnera 85. međunarodnog poljoprivrednog sajma.

pročitaj više

50 miliona evra za inovativna mala i srednja preduzeća u Srbiji, popisan InnovFin SMEG sporazum između EIF-a i Crédit Agricole Srbija 17/05/2018

Danas su Evropski investicioni fond (EIF) i Crédit Agricole Banka Srbija AD Novi Sad (CAS) potpisali sporazum o garanciji za InnovFin za SME, kako bi podržali inovativna mala i srednja preduzeća (MSP) male i srednje veličine u Srbiji. Novi InnovFin sporazum će omogućiti CAS-u da obezbedi zajmove inovativnim kompanijama u naredne dve godine uz podršku garancije koju pruža EIF i Horizon 2020, okvirni program EU za istraživanje i razvoj. InnovFin garancija pokriva 50% svakog kredita koji je isplaćen od strane CAS-a, a očekuje se da generiše ukupni kreditni portfolio do 50 miliona evra koji podržava preko 100 inovativnih malih i srednjih preduzeća male i srednjie veličine.

pročitaj više

Crédit Agricole Srbija - Banka partner Sajma poljoprivrede u Novom Sadu 15/05/2018

Crédit Agricole Srbija - banka partner 85. Međunarodnog sajma poljoprivrede u Novom Sadu, koji se održava od 15. do 21. maja 2018. godine, uz standardnu ponudu finansijskih usluga, predstaviće set proizvoda koji omogućavaju savremeno upravljanje finansijama u poljoprivredi.

pročitaj više

Još jedan Magični doručak za pomoć najmlađima 14/05/2018

Ove godine je obeležena jedanaesta humanitarna akcija - „Magični doručak“. Ovo je projekat koji već više od decenije ukazuje na značaj integracije dece sa smetnjama u razvoju u širu društvenu zajednicu, kao i na odgovornost svih nas da im u tome pomognemo.

pročitaj više

Zaposleni u Crédit Agricole banci trčali na Beogradskom maratonu za decu sa smetnjama u razvoju 23/04/2018

Pod sloganom „Trčimo za decu Srbije“, u subotu, 21. aprila preko stotinu zaposlenih Crédit Agricole banke učestvovalo je na različitim trkama u okviru 31. Beogradskog maratona.

pročitaj više