Vesti

Poljoprivredni krediti uz 10% bespovratnih sredstava 10/05/2019

Crédit Agricole Srbija u saradnji sa KfW finansira energetski efikasna ulaganja u poljoprivredi.

pročitaj više

Recite DA manjoj rati keš kredita 06/05/2019

Crédit Agricole Srbija je u novoj kampanji pripremila jedinstvenu ponudu keš kredita za refinansiranje bez troškova odobravanja, održavanja i prevremene otplate uz nominalnu kamatnu stopu od 7,95% godišnje.

pročitaj više

Obeležena je decenija postojanja humanitarne akcije „Magični doručak“ - JOŠ JEDAN MAGIČNI DORUČAK ZA POMOĆ NAJMLAĐIMA 18/04/2019

Kompanija METRO i banka Crédit Agricole Srbija, u saradnji sa Sekretarijatom za obrazovanje i dečiju zaštitu Grada Beograda i Bankom hrane obeležili su danas jubilarnu, desetu, godinu postojanja humanitarne akcije „Magični doručak“, u školi za učenike oštećenog vida „Veljko Ramadanović“, u Zemunu.

pročitaj više

Donirajte obrok i proslavite deceniju humanitarne akcije „Magični doručak“ 05/04/2019

Humanitarna akcija pod nazivom „Magični doručak“ koju su pokrenuli Crédit Agricole Srbija i kompanija METRO, u saradnji sa Bankom hrane i Sekretarijatom za obrazovanje i dečiju zaštitu Grada Beograda – uspešno se realizuje celu deceniju. Cilj zajedničkog projekta je da se svake godine, tokom trajanja akcije, obezbedi značajna donacija u hrani školama širom Srbije u kojima se obrazuju deca sa posebnim potrebama. Uz podršku Junior Chefs Cluba Srbije tradicionalno se organizuje i priprema velikog slavljeničkog obroka za decu, u školi po izboru.

pročitaj više

Hektar šume za četiri miliona digitalnih transakcija 19/03/2019

Crédit Agricole Srbija u akciji Prirodno je da brinemo zasadila kedrovu šumu Klijenti Crédit Agricole banke su, upotrebom elektronskog i mobilnog bankarstva, obavili preko četiri miliona digitalnih transakcija tokom 2018. godine i na taj način direktno uticali na značajne uštede u potrošnji papira u celokupnoj mreži filijala u Srbiji

pročitaj više

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat
 

Elektronsko bankarstvo