Vesti

S&P podigao rejting Crédit Agricole Grupe na A+ 16/11/2018

Agenecija za rejting Standard & Poors Global ratings (S&P) je objavila da podiže dugoročni kreditni rejting za Crédit Agricole Grupu za jedan nivo na A+ (sa rejtinga A od januara 2012. godine). Viši rejting je povezan sa stablinim izgledima kompanije.

pročitaj više

Sigurna štednja u Credit Agricole 06/11/2018

Tokom nedelje štednje, Crédit Agricole banka ističe važnost sigurnosti depozita i odabira pravog načina štednje. Kao članica jedne od najsnažnijih bankrskih grupacija u svetu, CA Srbija svojim klijentima garantuje stabilnost štednje, raspoloživost njihovih sredstava kao i različite vrste savetodavnih usluga u svakom trenutku.

pročitaj više

Dočekajte jesen uz savršeno udoban kredit za refinansiranje 17/09/2018

Crédit Agricole Srbija predstavila je savršeno udoban kredit za refinansiranje uz veoma atraktivnu fiksnu nominalnu kamatnu stopu već od 6,95% (EKS 7,64%) godišnje. Specijalan poklon klijentima je dodatni beskamatni keš kredit na period do 12 meseci ili kredit za refinansiranje bez administrativnih troškova.

pročitaj više

Crédit Agricole uvodi prestižnu VISA Platinum karticu 30/08/2018

Crédit Agricole Srbija, u saradnji sa kompanijom VISA, uvodi VISA Platinum debitnu karticu koja, osim primarnih, finansijskih funkcija, korisnicima pruža i jedinstveni osećaj posebne usluge kroz niz dodatnih pogodnosti na putovanjima i prilikom kupovine kako u Srbiji, tako i širom sveta.

pročitaj više

Crédit Agricole među prvih deset banaka na svetu po imovini 20/06/2018

Beograd, 19.06.2018 – Crédit Agricole je ušla među deset najvećih banaka na svetu po imovini, kako zveštava S & P Global Market Intelligence. Crédit Agricole Grupa pretekla je Wells Fargo i na taj način se popela u prvih deset banaka na svetu.

pročitaj više

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo