Vesti

Dinarski auto krediti za sajam automobila u Nišu 07/10/2016

Crédit Agricole banka Srbija sa svojom najboljom ponudom dinarskih auto kredita i ove godine učestvuje na Auto Moto Festu u Nišu koji se održava od 7. do 9. oktobra u hali Čair i okuplja vodeće svetske proizvođače vozila, delova i opreme.

pročitaj više

Crédit Agricole banka dobitnik nagrade „Najbolji auto kredit godine“ 26/09/2016

Na Izboru za zlatni auto 2016. godine u organizaciji časopisa Auto Bild Crédit Agricole banka dobila je nagradu za „Najbolji auto kredit 2016. godine“ za kredit „MojAuto FIX“.

pročitaj više

Dan Vile Dobrile za decu sa smetnjama u razvoju 26/09/2016

Dan Vile Dobrile je još jedna je od humanitarnih akcija koju su zaposleni u Crédit Agricole banci sproveli u petak, 23.09.2016, kada su u četiri škole za decu sa smetnjama u razvoju učetvovali u uređenju prostorija i dvorišta.

pročitaj više

Crédit Agricole banka učestvuje na Privrednom forumu o Srbiji u Parizu 15/09/2016

Crédit Agricole banka, najjača francuska banka i vodeći partner francuske ekonomije, učestvuje na Privrednom forumu o Srbiji u Parizu koji se održava 15. septembra i ima za cilj da predstavi privredni i investicioni potencijal Srbije.

pročitaj više

Popusti za plaćanja karticama Crédit Agricole banke u Gigatron prodavnicama 15/09/2016

Crédit Agricole banka, u saradnji sa Gigatronom, svojim klijentima omogućava plaćanje robe sa popustom i do 15% na maloprodajne cene.

pročitaj više

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo