Vesti

The Banker: Crédit Agricole jedna od najsnažnijih banaka na svetu 22/07/2016

The Banker, prestižni finansijski magazin koji se bavi bankarskim temama, u svom redovnom godišnjem rangiranju najboljih svetskih banaka i ove godine je Crédit Agricole banku pozicionirao na 2. mesto u Evropi i na 11. mesto u svetu.

pročitaj više

Kreditna kartica sa fiksnom mesečnom ratom besplatno do kraja 2016. godine 19/07/2016

Za kupovinu na rate, Crédit Agricole banka iz svoje ponude kartica preporučuje MasterCard Installment kreditnu karticu uz koju klijenti mogu izabrati fiksni mesečni iznos otplate. Do kraja 2016. godine, za ovu karticu Credit Agricole banka neće obračunavati kamatu, troškove održavanja kao ni troškove osiguranja.

pročitaj više

Mobilno bankarstvo Crédit Agricole banke i za Apple uređaje 14/07/2016

Od danas je na Apple store dostupna nova i unapređena verzija mobilnog bankarstva Crédit Agricole banke i za Apple uređaje. Uz novi dizajn dostupne su i unapređene funkcionalnosti koje omogućavaju još brže i komfornije upravljanje finansijama pomoću mobilnog telefona povezanog na internet u bilo kom trenutku i na bilo kom mestu: 365 dana godišnje, 24 sata dnevno.

pročitaj više

Humanitarna akcija „Magični doručak“ – prikupljeno više od 9 tona hrane za decu sa sa smetnjama u razvoju 23/06/2016

U okviru devetog humanitarnog projekta „Magični doručak“, koji se sprovodi u organizaciji Crédit Agricole banke Srbija, kompanije METRO Cash & Carry Srbija i kompanije Bambi, u saradnji sa Sekretarijatom za obrazovanje i dečju zaštitu Gradske uprave Grada Beograda i nevladinom humanitarnom organizacijom Banka Hrane, prikupljeno je ukupno 9.122 kg hrane za škole za decu sa smetnjama u razvoju širom Srbije.

pročitaj više