Vesti

Crédit Agricole banka učestvuje na 83. međunarodnom poljoprivrednom sajmu 13/05/2016

Crédit Agricole banka i ove godine učestvuje na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu gde će predstaviti svoju najnoviju ponudu finansijskih proizvoda namenjenih poljoprivrednom sektoru.

pročitaj više

Crédit Agricole banka predstavlja Prêt à piloter - kredit kojim klijent sam upravlja 13/05/2016

Crédit Agricole banka Srbija će tokom svog tradicionalnog nastupa na 83. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, pored METEO servisa povezanog sa elektronskim i mobilnim bankarstvom, predstaviti i novi kreditni proizvod kojim klijent sam može da upravlja u skladu sa svojim trenutnim potrebama i mogućnostima.

pročitaj više

Crédit Agricole banka imenovala novog Predsednika Izvršnog odbora 21/04/2016

Novi Predsednik Izvršnog odbora Crédit Agricole banke Srbija je Karlos de Kordu, koji je na ovoj poziciji zamenio Bruna Šarijea.

pročitaj više

Crédit Agricole banka na sajmu zapošljavanja i praksi u Beogradu 15/04/2016

Crédit Agricole banka Srbija učestvuje na Beogradskom sajmu zapošljavanja i praksi koji će se održati u ponedeljak, 18. aprila 2016. godine u Domu omladine Beograda od 10 do 16 časova u organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje.

pročitaj više

Magični doručak: Prikupljena hrana za decu sa smetnjama u razvoju 07/04/2016

U prisustvu ministra omladine i sporta Vlade RS Vanje Udovičića, gradonačelnika Beograda Siniše Malog i predstavnika gradskog Sekretarijata za obrazovanje i dečju zaštitu, u METRO Horeca centru održana je deveti put zaredom humanitarna akcija „Magični doručak“, koja ima za cilj prikupljanje hrane za decu sa smetnjama u razvoju. Projekat se sprovodi u organizaciji Crédit Agricole banke Srbija, kompanije METRO Cash & Carry Srbija i kompanije Bambi, u saradnji sa Sekretarijatom za obrazovanje i dečju zaštitu Gradske uprave Grada Beograda i nevladinom humanitarnom organizacijom Banka Hrane.

pročitaj više