Vesti

Mobilno bankarstvo Crédit Agricole banke i za Apple uređaje 14/07/2016

Od danas je na Apple store dostupna nova i unapređena verzija mobilnog bankarstva Crédit Agricole banke i za Apple uređaje. Uz novi dizajn dostupne su i unapređene funkcionalnosti koje omogućavaju još brže i komfornije upravljanje finansijama pomoću mobilnog telefona povezanog na internet u bilo kom trenutku i na bilo kom mestu: 365 dana godišnje, 24 sata dnevno.

pročitaj više

Humanitarna akcija „Magični doručak“ – prikupljeno više od 9 tona hrane za decu sa sa smetnjama u razvoju 23/06/2016

U okviru devetog humanitarnog projekta „Magični doručak“, koji se sprovodi u organizaciji Crédit Agricole banke Srbija, kompanije METRO Cash & Carry Srbija i kompanije Bambi, u saradnji sa Sekretarijatom za obrazovanje i dečju zaštitu Gradske uprave Grada Beograda i nevladinom humanitarnom organizacijom Banka Hrane, prikupljeno je ukupno 9.122 kg hrane za škole za decu sa smetnjama u razvoju širom Srbije.

pročitaj više

Leto na skuteru uz kredite Crédit Agricole banke 21/06/2016

U susret predstojećoj letnjoj sezoni, Crédit Agricole banka u svojoj ponudi potrošačkih kredita sada ima i beskamatne kredite kojima se može finansirati kupovina skutera, motorcikla, tricikala i prateće opreme.

pročitaj više

Kreditna ponuda za Night of Miracles 17/06/2016

U Noći čuda, 17. juna 2016. godine u svim prodajnim salonima FCA Srbija organizuje se posebna prodajna akcija sa veoma atraktivnim cenama vozila i uslovima kreditiranja koje obezbeđuje Crédit Agricole banka Srbija.

pročitaj više

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo