Vesti

Fič potvrđuje kreditni rejting “A“ sa pozitivnim izgledima za Crédit Agricole Grupu 13/06/2016

Rejting agencija Fitch Ratings je u svojoj najnovijoj reviziji kreditnog rizika za Crédit Agricole potvrdila ocenu „A“ sa pozitivnim dugoročnim izgledima. Ocena „A“ se tumači kao visoka sposobnost izvršenja finansijskih obaveza i nizak kreditni rizik, dok pozitivni izgledi ukazuju na mogućnost da bi rejting mogao da bude povećan u budućnosti.

pročitaj više

Preko 70 volontera Crédit Agricole banke učestvovalo u Danima solidarnosti 07/06/2016

Crédit Agricole grupacija je tokom Dana solidarnosti koji se tradicionalno održavaju u prvoj nedelji juna animirala stotine volontera za različite programe humanitarnih akcija. Ove godine su se Danima solidarnosti pridružili zaposleni Credit Agricole iz 13 zemalja na 3 kontinenta i realizovali preko 80 akcija u okviru svojih lokalnih zajednica.

pročitaj više

Crédit Agricole banka privrednicima odobrava subvencionisane kredite za nabavku opreme 02/06/2016

Crédit Agricole banka odobrava kredite u okviru Programa podrške malim preduzećima u nabavci opreme koji sprovodi Ministarstvo privrede Vlade Republike Srbije u saradnji sa Razvojnom agencijom Srbije. Pored subvencije države od 25%, klijenti mogu iskoristiti i veoma povoljne fiksne kamatne stope i grejs period.

pročitaj više

Stambeni krediti sa fiksnom NKS već od 2,99% 27/05/2016

Crédit Agricole banka Srbija beleži veliko interesovanje klijenata za stambene kredite sa fiksnom kamatnom stopom u prvih 60 meseci. Ovi krediti se odobravaju sa nominalnom kamatnom stopom koja se kreće već od 2,99% godišnje i za njih se odlučilo više od polovine klijenta u poslednjih godinu dana od kada je ovakav kredit u ponudi Crédit Agricole banke.

pročitaj više

Beskamatni gotovinski kredit 19/05/2016

Za sve one kojima je potrebna dodatna suma novca ili žele da refinansiraju postojeće finansijske obaveze, u novoj kampanji „Bez kvake“ Crédit Agricole banka je pripremila jedinstvenu ponudu beskamatnih gotovinskih kredita kod kojih NKS iznosi 0%.

pročitaj više