Vesti

Kreditna ponuda za Night of Miracles 17/06/2016

U Noći čuda, 17. juna 2016. godine u svim prodajnim salonima FCA Srbija organizuje se posebna prodajna akcija sa veoma atraktivnim cenama vozila i uslovima kreditiranja koje obezbeđuje Crédit Agricole banka Srbija.

pročitaj više

Sigurno putovanje uz Maestro travel paket 15/06/2016

Crédit Agricole banka za predstojeću letnju sezonu pripremila je kompletnu finansijsku podršku za odmor u inostranstvu. Maestro travel paket obezbeđuje debitnu karticu za plaćanje u inostranstvu i putno osiguranje u trajanju do 90 dana sa pokrićem troškova do 35.000 evra, a cena ovog paketa iznosi samo 2.190 dinara.

pročitaj više

Fič potvrđuje kreditni rejting “A“ sa pozitivnim izgledima za Crédit Agricole Grupu 13/06/2016

Rejting agencija Fitch Ratings je u svojoj najnovijoj reviziji kreditnog rizika za Crédit Agricole potvrdila ocenu „A“ sa pozitivnim dugoročnim izgledima. Ocena „A“ se tumači kao visoka sposobnost izvršenja finansijskih obaveza i nizak kreditni rizik, dok pozitivni izgledi ukazuju na mogućnost da bi rejting mogao da bude povećan u budućnosti.

pročitaj više

Preko 70 volontera Crédit Agricole banke učestvovalo u Danima solidarnosti 07/06/2016

Crédit Agricole grupacija je tokom Dana solidarnosti koji se tradicionalno održavaju u prvoj nedelji juna animirala stotine volontera za različite programe humanitarnih akcija. Ove godine su se Danima solidarnosti pridružili zaposleni Credit Agricole iz 13 zemalja na 3 kontinenta i realizovali preko 80 akcija u okviru svojih lokalnih zajednica.

pročitaj više

Crédit Agricole banka privrednicima odobrava subvencionisane kredite za nabavku opreme 02/06/2016

Crédit Agricole banka odobrava kredite u okviru Programa podrške malim preduzećima u nabavci opreme koji sprovodi Ministarstvo privrede Vlade Republike Srbije u saradnji sa Razvojnom agencijom Srbije. Pored subvencije države od 25%, klijenti mogu iskoristiti i veoma povoljne fiksne kamatne stope i grejs period.

pročitaj više

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo