Vesti

Stambeni krediti sa fiksnom NKS već od 2,99% 27/05/2016

Crédit Agricole banka Srbija beleži veliko interesovanje klijenata za stambene kredite sa fiksnom kamatnom stopom u prvih 60 meseci. Ovi krediti se odobravaju sa nominalnom kamatnom stopom koja se kreće već od 2,99% godišnje i za njih se odlučilo više od polovine klijenta u poslednjih godinu dana od kada je ovakav kredit u ponudi Crédit Agricole banke.

pročitaj više

Beskamatni gotovinski kredit 19/05/2016

Za sve one kojima je potrebna dodatna suma novca ili žele da refinansiraju postojeće finansijske obaveze, u novoj kampanji „Bez kvake“ Crédit Agricole banka je pripremila jedinstvenu ponudu beskamatnih gotovinskih kredita kod kojih NKS iznosi 0%.

pročitaj više

Crédit Agricole banka učestvuje na 83. međunarodnom poljoprivrednom sajmu 13/05/2016

Crédit Agricole banka i ove godine učestvuje na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu gde će predstaviti svoju najnoviju ponudu finansijskih proizvoda namenjenih poljoprivrednom sektoru.

pročitaj više

Crédit Agricole banka predstavlja Prêt à piloter - kredit kojim klijent sam upravlja 13/05/2016

Crédit Agricole banka Srbija će tokom svog tradicionalnog nastupa na 83. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, pored METEO servisa povezanog sa elektronskim i mobilnim bankarstvom, predstaviti i novi kreditni proizvod kojim klijent sam može da upravlja u skladu sa svojim trenutnim potrebama i mogućnostima.

pročitaj više

Crédit Agricole banka imenovala novog Predsednika Izvršnog odbora 21/04/2016

Novi Predsednik Izvršnog odbora Crédit Agricole banke Srbija je Karlos de Kordu, koji je na ovoj poziciji zamenio Bruna Šarijea.

pročitaj više