Vesti

Crédit Agricole banka imenovala novog Predsednika Izvršnog odbora 21/04/2016

Novi Predsednik Izvršnog odbora Crédit Agricole banke Srbija je Karlos de Kordu, koji je na ovoj poziciji zamenio Bruna Šarijea.

pročitaj više

Crédit Agricole banka na sajmu zapošljavanja i praksi u Beogradu 15/04/2016

Crédit Agricole banka Srbija učestvuje na Beogradskom sajmu zapošljavanja i praksi koji će se održati u ponedeljak, 18. aprila 2016. godine u Domu omladine Beograda od 10 do 16 časova u organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje.

pročitaj više

Magični doručak: Prikupljena hrana za decu sa smetnjama u razvoju 07/04/2016

U prisustvu ministra omladine i sporta Vlade RS Vanje Udovičića, gradonačelnika Beograda Siniše Malog i predstavnika gradskog Sekretarijata za obrazovanje i dečju zaštitu, u METRO Horeca centru održana je deveti put zaredom humanitarna akcija „Magični doručak“, koja ima za cilj prikupljanje hrane za decu sa smetnjama u razvoju. Projekat se sprovodi u organizaciji Crédit Agricole banke Srbija, kompanije METRO Cash & Carry Srbija i kompanije Bambi, u saradnji sa Sekretarijatom za obrazovanje i dečju zaštitu Gradske uprave Grada Beograda i nevladinom humanitarnom organizacijom Banka Hrane.

pročitaj više

Sajamska ponuda:Dinarski auto krediti sa kamatnom stopom već od 5.90% godišnje 16/03/2016

Crédit Agricole banka Srbija je za BG Car Show 05 pripremila ponudu dinarskih kredita za kupovinu novih vozila sa nominalnom kamatnom stopom koja se kreće već od 5,90% godišnje uz koje svaki klijent dobija i MasterCard Installment karticu za plaćanje na rate besplatno do kraja juna.

pročitaj više

„MojAuto FIX“ novi kredit Crédit Agricole banke Srbija u saradnji sa sajtom MojAuto.rs 07/03/2016

Crédit Agricole banka je u saradnji sa MojAuto.rs sajtom za auto oglase, pripremila novu grupu dinarskih auto kredita sa fiksnom kamatnom stopom pod nazivom „MojAuto FIX“ za kupovinu polovnih vozila od fizičkih lica ukoliko se oglase na sajtu MojAuto.rs.

pročitaj više