Vesti

Magični doručak: Prikupljena hrana za decu sa smetnjama u razvoju 07/04/2016

U prisustvu ministra omladine i sporta Vlade RS Vanje Udovičića, gradonačelnika Beograda Siniše Malog i predstavnika gradskog Sekretarijata za obrazovanje i dečju zaštitu, u METRO Horeca centru održana je deveti put zaredom humanitarna akcija „Magični doručak“, koja ima za cilj prikupljanje hrane za decu sa smetnjama u razvoju. Projekat se sprovodi u organizaciji Crédit Agricole banke Srbija, kompanije METRO Cash & Carry Srbija i kompanije Bambi, u saradnji sa Sekretarijatom za obrazovanje i dečju zaštitu Gradske uprave Grada Beograda i nevladinom humanitarnom organizacijom Banka Hrane.

pročitaj više

Sajamska ponuda:Dinarski auto krediti sa kamatnom stopom već od 5.90% godišnje 16/03/2016

Crédit Agricole banka Srbija je za BG Car Show 05 pripremila ponudu dinarskih kredita za kupovinu novih vozila sa nominalnom kamatnom stopom koja se kreće već od 5,90% godišnje uz koje svaki klijent dobija i MasterCard Installment karticu za plaćanje na rate besplatno do kraja juna.

pročitaj više

„MojAuto FIX“ novi kredit Crédit Agricole banke Srbija u saradnji sa sajtom MojAuto.rs 07/03/2016

Crédit Agricole banka je u saradnji sa MojAuto.rs sajtom za auto oglase, pripremila novu grupu dinarskih auto kredita sa fiksnom kamatnom stopom pod nazivom „MojAuto FIX“ za kupovinu polovnih vozila od fizičkih lica ukoliko se oglase na sajtu MojAuto.rs.

pročitaj više

Gotovinski kredit sa hipotekom 03/03/2016

Crédit Agricole banka Srbija od danas u ponudi ima jedinstven proizvod na tržištu: gotovinski kredit sa hipotekom kojim se može obezbediti značajna suma gotovine i otplata na duži vremenski rok – do 120 meseci. Maksimalni iznos do 5.000.000 dinara, odnosno 50.000 EUR gotovog novca daje mogućnost za refinansiranje postojećih obaveza, ali i za onu vrstu kupovine koja zahteva veću sumu novca, a ne postoji mogućnost da se finansira namenskim kreditom.

pročitaj više

Karijera u Credit Agricole banci 29/02/2016

Credit Agricole Srbija traži prodajno orjentisane Menadžere za odnose sa fizičkim licima i Menadžere za odnose sa pravnim licima za teritoriju Beograda i okoline.

pročitaj više

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo