Vesti

Novo mobilno bankarstvo Crédit Agricole banke 23/02/2016

Od danas je na Google play prodavnici dostupna nova i unapređena verzija mobilnog bankarstva Crédit Agricole banke. Uz novi dizajn dostupne su i unapređene funkcionalnosti koje omogućavaju još brže i komfornije upravljanje finansijama pomoću mobilnog telefona povezanog na internet u bilo kom trenutku i na bilo kom mestu: 365 dana godišnje, 24 sata dnevno.

pročitaj više

Popust 5% za plaćanje Crédit Agricole karticom u Amanu 22/02/2016

Crédit Agricole banka Srbija je u saradnji sa kompanijom AMAN svim svojim klijentima, vlasnicima zajedničke AMAN i Crédit Agricole debitne kartice, obezbedila popust od 5% prilikom plaćanja robe u svim prodajnim objektima AMAN.

pročitaj više

Filijala Požarevac Crédit Agricole banke na atraktivnijoj lokaciji 22/02/2016

Klijenti Crédit Agricole Banke Srbija će od danas imati potpuno novo iskustvo u Banci koja je svoju filijalu u Požarevcu preselila na adresu: Tabačka čaršija 8.

pročitaj više

Radno vreme tokom praznika 12/02/2016

Obaveštavamo vas da će ponedeljak 15. februar i utorak 16. februar 2016. godine biti neradni dani za filijale Credit Agricole banke, zbog državnog praznika Sretenja - Dana državnosti Srbije. Želimo Vam da lepo provedete praznik.

pročitaj više

Stambeni krediti sa fiksnom NKS već od 3,19% i besplatnim dozvoljenim minusom 10/02/2016

U Crédit Agricole banci od danas su dostupni stambeni krediti sa nominalnom kamatnom stopom već od 3,19% godišnje. Uz stambeni kredit klijentu se odobrava godinu dana besplatnog dozvoljenog minusa u visini zarade i HOME CARD vaučeri sa popustom za administrativne troškove.

pročitaj više