Vesti

Zlatna plaketa za najbolju inovaciju za ATM+ 16/10/2015

Novi uređaj za plaćanje – ATM+, razvijen kroz saradnju CAM Engineering – kompanije Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu i Crédit Agricole banke, dobio je zlatnu plaketu za najbolju inovaciju „Tesla Festa“, koju dodeljuje Svetska organizacija za intelektualnu svojinu iz Ženeve (WIPO). ATM+, takođe nazvan „Automatizovani bankarski kiosk“ je jedinstveno tehničko rešenje za klijente svih banaka, koje omogućava plaćanje gotovinom ili platnim karticama bez potrebe za odlaskom u banku ili poštu.

pročitaj više

Crédit Agricole banka podržava „Dane ludaje“ u Kikindi 09/10/2015

Crédit Agricole banka Srbija podržava 30. jubilarnu manifestaciju „Dani Ludaje“ koja se održava od 8. do 12. oktobra 2015. u Kikindi i ima za cilj promovisanje tradicije, kulturne baštine i poljoprivredne proizvodnje.

pročitaj više

Nikad manja rata za kredite privredi 09/10/2015

U Crédit Agricole banci sada je nikad manja rata za kredite za finansiranje obrtnih sredstava i održavanje likvidnosti namenjene privredi. Krediti se odobravaju sa fiksnom kamatnom stopom već od 3,99% godišnje za kredite indeksirane u evrima i od 7,5% godišnje za dinarske kredite.

pročitaj više

Crédit Agricole ponuda kredita za Auto Moto Fest Niš 2015 02/10/2015

Crédit Agricole banka Srbija sa svojom najboljom ponudom auto kredita i ove godine učestvuje na Auto Moto Festu u Nišu koji se održava od 2. do 4. oktobra u hali Čair i okuplja vodeće svetske proizvođače vozila, delova i opreme.

pročitaj više

Nova filijala Crédit Agricole banke na Vidikovcu 30/09/2015

Klijenti Crédit Agricole banke od ponedeljka, 28. septembra imaju potpuno novo iskustvo u Banci koja je svoju filijalu u beogradskom naselju Vidikovac preselila u lokal na adresi: Vidikovački venac 80b – 80v u novi i moderno opremljeni prostor.

pročitaj više