Vesti

Crédit Agricole banka podržava Čarobne izloge u Beogradu 15/12/2015

Crédit Agricole banka Srbija tradicionalno podržava otvaranje i postavku Čarobnih izloga Francuskog instituta u Srbiji, koji ove godine nude jedno zajedničko razmišljanje o tome šta znači osećati se kod kuće – „chez soi“. Svečano otvaranje Čarobnih izloga je u četvratk, 10. decembra 2015. godine u 19 časova u Francuskom Institutu.

pročitaj više

Crédit Agricole i METRO Cash & Carry novogodišnjim paketićima obradovali 1000 mališana 15/12/2015

Crédit Agricole Srbija i kompanija METRO Cash & Carry Srbija organizovali su novogodišnju predstavu u Sava Centru namenjenu deci iz prirodnih porodica, a osetljivog materijalnog stanja. Više od 1000 mališana uživalo je u mini mjuziklu pod nazivom „Čarobni novogodišnji kolač“, koji je na najlepši način dočarao duh predstojećih novogodišnjih praznika i učinio da najmlađi i njihove porodice osete da nisu zaboravljeni. Nakon izvedenog mjuzikla deci su uručeni i novogodišnji poklon paketići.

pročitaj više

Nikad manja rata za keš kredite 03/12/2015

Crédit Agrciole banka je pripremila „Nikad manju ratu“ za keš kredite u dinarima, uz kamatnu stopu već od 5,95% godišnje za sve nove kljente!

pročitaj više

Crédit Agricole S.A organizuje prvi interni hakaton 01/12/2015

Od ponedeljka 30. novembra do srede, 2. decembra, Crédit Agrciole S.A. organizuje „Bank4Teens“ hakaton na kome okuplja odabrane timove iz svake od zemalja u kojima ima razvijeno međunarodno bankarstvo sa stanovništvom – Srbije, Italije, Poljske, Ukrajine, Egipata i Maroka – uz zaposlene u CA Grupi u Francuskoj sa ciljem da tokom 48 časovnog stvaranja razviju inovativnu ideju (aplikaciju za mobilni telefon ili tablet, igricu itd) namenjenu „budućim“ tinejdž klijentima u svim zemljama u kojima je prisutna CA međunarodna banka. U projekat je bilo uključeno preko 20.000 zaposlenih, a izabrano je 30 projekata koji će učestvovati na „Bank4Teens“ razvojnom maratonu.

pročitaj više

Dinarski krediti za finansiranje repromaterijala u poljoprivrednoj proizvodnji 25/11/2015

Crédit Agricole banka pripremila je posebnu ponudu kratkoročnih dinarskih kredita za finansiranje repromaterijala u poljoprivrednoj proizvodnji.

pročitaj više