Vesti

Online auto krediti za novosadskom sajmu automobila 25/10/2017

Crédit Agricole Srbija je za sajam automobila u Novom Sadu, koji se održava od 25. do 29. oktobra 2017. godine, pripremila ponudu za finansiranje kupovine novih automobila i motocikala specijalizovanim kreditima koji se u potpunosti mogu realizovati preko interneta.

pročitaj više

Credit Agricole na Serbia Cashless forumu 25/10/2017

Svetozar Šijačić: Budućnost banakarstva je digitalna filijala

pročitaj više

Gotovinski krediti za refinansiranje Crédit Agricole Srbija 02/10/2017

Za sve kojima je potrebna dodatna suma novca ili žele da refinansiraju postojeće finansijske obaveze, Crédit Agricole Srbija pripremila je jedinstvenu ponudu gotovinskih kredita sa nominalnom kamatnom stopom već od 6,90% godišnje.

pročitaj više

Crédit Agricole obeležava 15 godina rada u Leskovcu 07/09/2017

Crédit Agricole Srbija danas je obeležila 15 godina rada filijale Leskovac svečanim koktelom CA Matiné za svoje partnere, saradnike i klijente iz Leskovca i iz regiona. Događaju su prisustvovali lokalni zvaničnici, značajni privrednici i najviše rukovodstvo Crédit Agricole Srbija.

pročitaj više

Subvencionisani krediti za poljoprivredu 28/06/2017

Crédit Agricole Srbija u saradnji sa Ministarstvom poljoprovrede i zaštite životne sredine odobrava subvencionisane kredite za poljoprivredu u dinarima sa fiksnim kamatnim stopama do 3% godišnje, ondnosno do 1% godišnje za povlašćene kategorije.

pročitaj više