Vesti

Krediti za energetsku efikasnost u poljoprivrednoj proizvodnji 14/01/2016

Crédit Agricole banka obezbedila je posebne uslove za dugoročne kredite namenjene ulaganju u energetski efikasne projekte i projekte na bazi obnovljivih izvora energije u poljoprivrednoj proizvodnji.

pročitaj više

Kreditna kartica sa fiksnom mesečnom ratom besplatno do kraja juna 2016. 28/12/2015

Crédit Agricole banka za kupovinu na rate preporučuje MasterCard Installment kreditnu karticu uz koju klijenti mogu izabrati fiksni mesečni iznos otplate. Do kraja juna 2016. godine, ova kartica će biti besplatna, jer Banka u tom periodu neće obračunavati kamatu, troškove osiguranja, kao ni troškove održavanja.

pročitaj više

Crédit Agricole banka podržava Čarobne izloge u Beogradu 15/12/2015

Crédit Agricole banka Srbija tradicionalno podržava otvaranje i postavku Čarobnih izloga Francuskog instituta u Srbiji, koji ove godine nude jedno zajedničko razmišljanje o tome šta znači osećati se kod kuće – „chez soi“. Svečano otvaranje Čarobnih izloga je u četvratk, 10. decembra 2015. godine u 19 časova u Francuskom Institutu.

pročitaj više

Crédit Agricole i METRO Cash & Carry novogodišnjim paketićima obradovali 1000 mališana 15/12/2015

Crédit Agricole Srbija i kompanija METRO Cash & Carry Srbija organizovali su novogodišnju predstavu u Sava Centru namenjenu deci iz prirodnih porodica, a osetljivog materijalnog stanja. Više od 1000 mališana uživalo je u mini mjuziklu pod nazivom „Čarobni novogodišnji kolač“, koji je na najlepši način dočarao duh predstojećih novogodišnjih praznika i učinio da najmlađi i njihove porodice osete da nisu zaboravljeni. Nakon izvedenog mjuzikla deci su uručeni i novogodišnji poklon paketići.

pročitaj više

Nikad manja rata za keš kredite 03/12/2015

Crédit Agrciole banka je pripremila „Nikad manju ratu“ za keš kredite u dinarima, uz kamatnu stopu već od 5,95% godišnje za sve nove kljente!

pročitaj više

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo