Vesti

Crédit Agricole beskamatni krediti za lečenje u Bel Medic bolnicama 27/10/2015

Crédit Agricole banka je u saradnji sa Opštom bolnicom i Domom zdravlja Bel Medic pripremila beskamatne potrošačke kredite za finansiranje medicinskih usluga sa rokom otplate od 6 meseci do 24 meseca i maksimalnim iznosom kredita do 1.000.000 dinara.

pročitaj više

Više kamatne stope na štednju u Crédit Agricole banci 21/10/2015

Crédit Agricole banka Srbija je podigla kamatne stope na štednju u evrima do 0,8% za oročenja na 3 i 6 meseci!

pročitaj više

Zlatna plaketa za najbolju inovaciju za ATM+ 16/10/2015

Novi uređaj za plaćanje – ATM+, razvijen kroz saradnju CAM Engineering – kompanije Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu i Crédit Agricole banke, dobio je zlatnu plaketu za najbolju inovaciju „Tesla Festa“, koju dodeljuje Svetska organizacija za intelektualnu svojinu iz Ženeve (WIPO). ATM+, takođe nazvan „Automatizovani bankarski kiosk“ je jedinstveno tehničko rešenje za klijente svih banaka, koje omogućava plaćanje gotovinom ili platnim karticama bez potrebe za odlaskom u banku ili poštu.

pročitaj više

Crédit Agricole banka podržava „Dane ludaje“ u Kikindi 09/10/2015

Crédit Agricole banka Srbija podržava 30. jubilarnu manifestaciju „Dani Ludaje“ koja se održava od 8. do 12. oktobra 2015. u Kikindi i ima za cilj promovisanje tradicije, kulturne baštine i poljoprivredne proizvodnje.

pročitaj više

Nikad manja rata za kredite privredi 09/10/2015

U Crédit Agricole banci sada je nikad manja rata za kredite za finansiranje obrtnih sredstava i održavanje likvidnosti namenjene privredi. Krediti se odobravaju sa fiksnom kamatnom stopom već od 3,99% godišnje za kredite indeksirane u evrima i od 7,5% godišnje za dinarske kredite.

pročitaj više