Vesti

Sve za novi stan u Crédit Agricole banci: I niža kamata i HOME CARD popusti 06/07/2015

Od danas u Crédit Agricole banci klijenti mogu dobiti stambeni kredit po jedinstvenoj kamatnoj stopi koja se kreće već od 3,75% godišnje i pri tom ostvariti dodatni HOME CARD popust! Ovim popustom umanjuju administrativne troškove kako svog kredita tako i stambenog kredita nekog od bližnjih kome poklone preostala dva vaučera sa popustom.

pročitaj više

Odličan kreditni rejting i pozitivni izgledi za Crédit Agricole grupu 03/07/2015

Crédit Agricole Grupa nastavlja da beleži odlične finansijske rezultate uprkos turbulentnom evropskom finansijskom okruženju. Snagu CA Grupe, koja u prvom kvartalu ove godine beleži 1.23 milijarde evra neto prihoda, prepoznale su i nezavisne institucije za procenu kreditnog rizika i pored odlične ocene kreditnog rejtiga, promenile dugoročne izglede sa stablnih na pozitivne.

pročitaj više

Crédit Agricole Srbija predstavila svoj novi Internet portal 25/06/2015

Credit Agricole Srbija je pustila u rad svoj novi internet portal (www.creditagricole.rs) koji svojim funkcionalnostima omogućuje jedinstveno korisničko iskustvo, kvalitetne informacije i pruža mogućnost dvosmerne komunikacije. Takođe, rešenje portala je prilagođeno korišćenju sa računara odnosno sa mobilnih uređaja.

pročitaj više

Fiksna rata za novi stan 22/06/2015

Od danas je u Crédit Agricole banci dostupan jedinstveni proizvod na tržištu: stambeni kredit sa fiksnom kamatnom stopom! Kamatna stopa je fiksna u prvih 60 meseci i za taj period iznosi 3,85% godišnje za kredite sa ukupnim rokom otplate do 120 meseci, odnosno 3,95% godišnje za kredite sa ukupnim rokom otplate do 360 meseci.

pročitaj više

Schneider Electric, Credit Agricole banka i AXA osiguranje nagradili studente STUDENTSKA NAGRADA FRANCUSKO-SRPSKE PRIVREDNE KOMORE 19/06/2015

Francusko-srpska privredna komora (CCIFS) ponovo je juče, po peti jubilarni put, dodelila Studentsku nagradu za najbolje eseje studenata, ove godine na temu „Kako se boriti protiv klimatskih promena i njihovih posledica“.

pročitaj više