Vesti

Crédit Agricole Grupa: neto prihod 1,5 milijardu € u drugom kvartalu 05/08/2015

Crédit Agricole Grupa jutros je objavila da neto prihod Grupe u drugom kvartalu 2015. godine iznosi 1,5 milijardu evra. Ovo predstavlja značajan rast u odnosu na drugi kvartal 2014. koji je obeležen umanjenjem vrednosti zbog udela u portugalskoj banci BES. U prvoj polovini 2015. neto prihod Grupe iznosio 2.728 miliona evra, što predstavlja rast od 33,9% u odnosu na isti period prethodne godine.

pročitaj više

Potpuno besplatni dozvoljeni minus uz keš kredite Crédit Agricole banke 30/07/2015

Crédit Agricole banka Srbija produžila je uslove kampanje keš kredita sa fiksnom ratom i fiksnom kamatnom stopom do kraja leta. Svim novim klijentima koji do kraja avgusta uzmu ovaj kredit i prenesu zaradu odobrava i potpuno besplatan dozvoljeni minus u trajanju od godinu dana, i to u visini cele zarade!

pročitaj više

Beskamatni krediti za vantelesnu oplodnju 22/07/2015

Sterilitet je jedan od najvažnijih problema ne samo države nego i uopšte modernog zapadnog društva. Za sve one kojima je vantelesna oplodnja jedini način da ostvare svoje snove i postanu roditelji Crédit Agricole banka pruža finansijsku podršku za ovaj važan poduhvat. U saradnji sa Specijalnom ginekološkom bolnicom „Genesis“, Banka je budućim roditeljima obezbedila beskamatno kreditiranje troškova vantelesne oplodnje u ovoj renomiranoj instituciji.

pročitaj više

Kreditna kartica sa fiksnom mesečnom ratom potpuno besplatno do kraja godine 16/07/2015

Crédit Agricole banka za kupovinu na rate preporučuje MasterCard Installment kreditnu karticu uz koju klijenti mogu izabrati fiksni mesečni iznos otplate. Do kraja godine, ova kartica će biti potpuno besplatna, jer Banka u tom periodu neće obračunavati kamatu, troškove osiguranja, kao ni troškove održavanja.

pročitaj više

Maestro travel paket za sigurno putovanje 10/07/2015

U toku letnje akcije koja traje do kraja avgusta, Crédit Agricole banka odobrava popust od 10% za Maestro travel paket kojim se obezbeđuje putno osiguranje u trajanju do 90 dana sa pokrićem troškova do 35.000 evra. Uz letnji popust od 10% cena ovog paketa iznosi samo 1.970 dinara!

pročitaj više

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo