Vesti

Crédit Agricole banka i UNICEF za decu Srbije 21/05/2015

Crédit Agricole banka, u saradnji sa Udruženjem banaka Srbije i UNICEF-om omogućila je građanima Srbije da besplatnim aktiviranjem Direct Debit usluge u ovoj banci, mesečno doniraju, bez provizije, iznos koji sami odaberu i time doprinesu srećnijem odrastanju najugroženije dece u Srbiji.

pročitaj više

Letnja praksa u Crédit Agricole Srbija 21/05/2015

Crédit Agricole banka Srbija nastavlja praksu negovanja pravih vrednosti i ulaganja u mlade generacije kroz peti po redu program angažovanja osoba bez iskustva, pružajući im priliku da se oprobaju i profesionalno grade u sredini koju odlikuju odgovornost, etičnost i profesionalizam.

pročitaj više

Crédit Agricole Grupa: 1.23 € milijarde neto prihoda u prvom kvartalu 2015. godine 19/05/2015

Crédit Agricole Grupa ostvarila je neto prihod od 1.23 milijarde evra u prvom kvartalu 2015. godine.

pročitaj više

Posebna linija Crédit Agricole banke i Garancijskog fonda AP Vojvodina za kupovinu poljoprivredne mehanizacije 15/05/2015

Crédit Agricole banka je danas na Novosadskom sajmu potpisala sporazum sa Garancijskim fondom AP Vojvodina za odobravanje garancija za obezbeđenje dugoročnih kredita namenjenih finansiranju kupovine poljoprivredne mehanizacije i opreme.

pročitaj više

Novi uređaj za plaćanje – ATM+ predstavljen na Sajmu tehnike u Beogradu 13/05/2015

Novi uređaj za plaćanje – ATM+ razvijen u saradnji CAM Engineering i Crédit Agricole banke, predstavljen je na Sajmu tehnike u Beogradu. ATM+ je jedinstveno tehničko rešenje za klijente svih banaka, koje omogućava plaćanje gotovinom ili platnim karticama bez potrebe za odlaskom u banku ili poštu.

pročitaj više