Vesti

Maestro travel paket za sigurno putovanje 10/07/2015

U toku letnje akcije koja traje do kraja avgusta, Crédit Agricole banka odobrava popust od 10% za Maestro travel paket kojim se obezbeđuje putno osiguranje u trajanju do 90 dana sa pokrićem troškova do 35.000 evra. Uz letnji popust od 10% cena ovog paketa iznosi samo 1.970 dinara!

pročitaj više

Crédit Agricole banka Srbija podržava Dužijancu u Subotici 10/07/2015

Crédit Agricole banka Srbija podržava takmičenje risara koje se održava u subotu, 11. jula 2015. godine na tadicionalnoj manifestaciji Dužijanca u Subotici.

pročitaj više

Sve za novi stan u Crédit Agricole banci: I niža kamata i HOME CARD popusti 06/07/2015

Od danas u Crédit Agricole banci klijenti mogu dobiti stambeni kredit po jedinstvenoj kamatnoj stopi koja se kreće već od 3,75% godišnje i pri tom ostvariti dodatni HOME CARD popust! Ovim popustom umanjuju administrativne troškove kako svog kredita tako i stambenog kredita nekog od bližnjih kome poklone preostala dva vaučera sa popustom.

pročitaj više

Odličan kreditni rejting i pozitivni izgledi za Crédit Agricole grupu 03/07/2015

Crédit Agricole Grupa nastavlja da beleži odlične finansijske rezultate uprkos turbulentnom evropskom finansijskom okruženju. Snagu CA Grupe, koja u prvom kvartalu ove godine beleži 1.23 milijarde evra neto prihoda, prepoznale su i nezavisne institucije za procenu kreditnog rizika i pored odlične ocene kreditnog rejtiga, promenile dugoročne izglede sa stablnih na pozitivne.

pročitaj više

Crédit Agricole Srbija predstavila svoj novi Internet portal 25/06/2015

Credit Agricole Srbija je pustila u rad svoj novi internet portal (www.creditagricole.rs) koji svojim funkcionalnostima omogućuje jedinstveno korisničko iskustvo, kvalitetne informacije i pruža mogućnost dvosmerne komunikacije. Takođe, rešenje portala je prilagođeno korišćenju sa računara odnosno sa mobilnih uređaja.

pročitaj više

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo