Vesti

Beskamatni potrošački krediti za energetsku efikasnost 17/06/2015

Crédit Agricole banka je u saradnji sa svojim partnerima pripremila beskamatne potrošačke kredite za energetsku efikasnost indeksirane u evrima za finansiranje namenskih uredjaja, opreme i radova koji omogućavaju da se ostvare značajne uštede primarne energije u domovima uz pomoć najnovijih tehnologija.

pročitaj više

Praktik kredit za malu privredu sa fiksnom kamatnom stopom 12/06/2015

Crédit Agricole banka počinje sa kampanjom Praktik dinarskih kredita za održavanje likvidnosti i finansiranje obrtnih sredstava: investiranje u zalihe, repromaterijal, gotove proizvode i robu; za finansiranje manjih investicija, kao i za refinansiranje kredita i obaveza kod drugih banaka. Za ove kredite banka je odredila fiksnu kamatnu stopu koja kreće već od 10,95% i rok otplate do 18 meseci.

pročitaj više

Crédit Agricole banka donira 70.000 evra za decu Obrenovca 10/06/2015

Crédit Agricole banka donirala je 70.000 evra za obnovu objekata i sredstava nastradalih nakon prošlogodišnjih poplava. Donacijom u vrednosti od 30.000 evra kupljeno je specijalizovano kombi vozilo za prevoz dece za Dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju Obrenovac, dok je donacija od 10.000 evra za Kajak kanu klub „Zabrežje“ omogućila mališanima da treniraju u novim kajacima i rekonstrukciju krova zgrade. Osnovnoj školi „Jefimija“ donirano je 30.000 evra za renoviranje i potpuno opremanje kuhinje zahvaljujući kojoj 300 mališana svakodnevno dobija kuvan obrok.

pročitaj više

Popust za tri kredita uz HOME CARD Crédit Agricole banke 03/06/2015

Crédit Agricole banka Srbija u okviru HOME CARD akcije koja traje do kraja godine svim klijentima koji se odluče za stambeni kredit poklanja popuste za plaćanje administrativnih troškova u vrednosti od tri puta po 100, tri puta po 200 i tri puta po 300 evra.

pročitaj više

Povoljniji kurs evra u okviru paket računa Crédit Agricole banke 28/05/2015

Crédit Agricole banka Srbija proširila je opseg usluga koji pruža klijentima u okviru Privilège i Confort paket računa, koji sada obuhvataju i još povoljniji prodajni i kupovni kurs evra, besplatne trajne naloge i popuste za osiguranje.

pročitaj više