Vesti

Fiksna rata za novi stan 22/06/2015

Od danas je u Crédit Agricole banci dostupan jedinstveni proizvod na tržištu: stambeni kredit sa fiksnom kamatnom stopom! Kamatna stopa je fiksna u prvih 60 meseci i za taj period iznosi 3,85% godišnje za kredite sa ukupnim rokom otplate do 120 meseci, odnosno 3,95% godišnje za kredite sa ukupnim rokom otplate do 360 meseci.

pročitaj više

Schneider Electric, Credit Agricole banka i AXA osiguranje nagradili studente STUDENTSKA NAGRADA FRANCUSKO-SRPSKE PRIVREDNE KOMORE 19/06/2015

Francusko-srpska privredna komora (CCIFS) ponovo je juče, po peti jubilarni put, dodelila Studentsku nagradu za najbolje eseje studenata, ove godine na temu „Kako se boriti protiv klimatskih promena i njihovih posledica“.

pročitaj više

Beskamatni potrošački krediti za energetsku efikasnost 17/06/2015

Crédit Agricole banka je u saradnji sa svojim partnerima pripremila beskamatne potrošačke kredite za energetsku efikasnost indeksirane u evrima za finansiranje namenskih uredjaja, opreme i radova koji omogućavaju da se ostvare značajne uštede primarne energije u domovima uz pomoć najnovijih tehnologija.

pročitaj više

Praktik kredit za malu privredu sa fiksnom kamatnom stopom 12/06/2015

Crédit Agricole banka počinje sa kampanjom Praktik dinarskih kredita za održavanje likvidnosti i finansiranje obrtnih sredstava: investiranje u zalihe, repromaterijal, gotove proizvode i robu; za finansiranje manjih investicija, kao i za refinansiranje kredita i obaveza kod drugih banaka. Za ove kredite banka je odredila fiksnu kamatnu stopu koja kreće već od 10,95% i rok otplate do 18 meseci.

pročitaj više

Crédit Agricole banka donira 70.000 evra za decu Obrenovca 10/06/2015

Crédit Agricole banka donirala je 70.000 evra za obnovu objekata i sredstava nastradalih nakon prošlogodišnjih poplava. Donacijom u vrednosti od 30.000 evra kupljeno je specijalizovano kombi vozilo za prevoz dece za Dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju Obrenovac, dok je donacija od 10.000 evra za Kajak kanu klub „Zabrežje“ omogućila mališanima da treniraju u novim kajacima i rekonstrukciju krova zgrade. Osnovnoj školi „Jefimija“ donirano je 30.000 evra za renoviranje i potpuno opremanje kuhinje zahvaljujući kojoj 300 mališana svakodnevno dobija kuvan obrok.

pročitaj više

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo