Vesti

Crédit Agricole Grupa: 1.23 € milijarde neto prihoda u prvom kvartalu 2015. godine 19/05/2015

Crédit Agricole Grupa ostvarila je neto prihod od 1.23 milijarde evra u prvom kvartalu 2015. godine.

pročitaj više

Posebna linija Crédit Agricole banke i Garancijskog fonda AP Vojvodina za kupovinu poljoprivredne mehanizacije 15/05/2015

Crédit Agricole banka je danas na Novosadskom sajmu potpisala sporazum sa Garancijskim fondom AP Vojvodina za odobravanje garancija za obezbeđenje dugoročnih kredita namenjenih finansiranju kupovine poljoprivredne mehanizacije i opreme.

pročitaj više

Novi uređaj za plaćanje – ATM+ predstavljen na Sajmu tehnike u Beogradu 13/05/2015

Novi uređaj za plaćanje – ATM+ razvijen u saradnji CAM Engineering i Crédit Agricole banke, predstavljen je na Sajmu tehnike u Beogradu. ATM+ je jedinstveno tehničko rešenje za klijente svih banaka, koje omogućava plaćanje gotovinom ili platnim karticama bez potrebe za odlaskom u banku ili poštu.

pročitaj više

Crédit Agricole banka Srbija predstavlja METEO servis kao podršku poljoprivrednicima 08/05/2015

Crédit Agricole banka Srbija će tokom svog tradicionalnog nastupa na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu, pored veoma konkurentnih uslova za kreditiranje nabavke poljoprivredne mehanizacije predstaviti i METEO servis – inovativno rešenje koje poljoprivrednicma pomaže da planiraju svoje aktivnosti.

pročitaj više

Subvencionisani krediti za poljoprivredu u Crédit Agricole banci 06/05/2015

Crédit Agricole banka Srbija potpisala je ugovor sa Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije za kredite sa subvencionisanim kamatama.

pročitaj više