Vesti

Popust za tri kredita uz HOME CARD Crédit Agricole banke 03/06/2015

Crédit Agricole banka Srbija u okviru HOME CARD akcije koja traje do kraja godine svim klijentima koji se odluče za stambeni kredit poklanja popuste za plaćanje administrativnih troškova u vrednosti od tri puta po 100, tri puta po 200 i tri puta po 300 evra.

pročitaj više

Povoljniji kurs evra u okviru paket računa Crédit Agricole banke 28/05/2015

Crédit Agricole banka Srbija proširila je opseg usluga koji pruža klijentima u okviru Privilège i Confort paket računa, koji sada obuhvataju i još povoljniji prodajni i kupovni kurs evra, besplatne trajne naloge i popuste za osiguranje.

pročitaj više

Crédit Agricole banka i UNICEF za decu Srbije 21/05/2015

Crédit Agricole banka, u saradnji sa Udruženjem banaka Srbije i UNICEF-om omogućila je građanima Srbije da besplatnim aktiviranjem Direct Debit usluge u ovoj banci, mesečno doniraju, bez provizije, iznos koji sami odaberu i time doprinesu srećnijem odrastanju najugroženije dece u Srbiji.

pročitaj više

Letnja praksa u Crédit Agricole Srbija 21/05/2015

Crédit Agricole banka Srbija nastavlja praksu negovanja pravih vrednosti i ulaganja u mlade generacije kroz peti po redu program angažovanja osoba bez iskustva, pružajući im priliku da se oprobaju i profesionalno grade u sredini koju odlikuju odgovornost, etičnost i profesionalizam.

pročitaj više

Crédit Agricole Grupa: 1.23 € milijarde neto prihoda u prvom kvartalu 2015. godine 19/05/2015

Crédit Agricole Grupa ostvarila je neto prihod od 1.23 milijarde evra u prvom kvartalu 2015. godine.

pročitaj više

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo