Vesti

Još jedan Magični doručak za pomoć najmlađima 14/05/2018

Ove godine je obeležena jedanaesta humanitarna akcija - „Magični doručak“. Ovo je projekat koji već više od decenije ukazuje na značaj integracije dece sa smetnjama u razvoju u širu društvenu zajednicu, kao i na odgovornost svih nas da im u tome pomognemo.

pročitaj više

Zaposleni u Crédit Agricole banci trčali na Beogradskom maratonu za decu sa smetnjama u razvoju 23/04/2018

Pod sloganom „Trčimo za decu Srbije“, u subotu, 21. aprila preko stotinu zaposlenih Crédit Agricole banke učestvovalo je na različitim trkama u okviru 31. Beogradskog maratona.

pročitaj više

Keš krediti za veliko prolećno refinansiranje 13/04/2018

Za ovogodišnje veliko prolećno spremanje finansija, Crédit Agricole Srbija pripremila je jedinstvenu ponudu keš kredita za refinansiranje bez troškova odobravanja, održavanja i prevremene otplate uz fiksnu nominalnu kamatnu stopu od 6,95% godišnje.

pročitaj više

Sajamska ponuda auto kredita 23/03/2018

Povodom sajma automobila BG Car Show 06 koji se održava u Beogradu od 22. do 28. marta 2018. godine, Crédit Agricole Srbija pirpemila je specjalnu ponudu auto kredita indeksiranih u evrima sa nominalnom kamatnom stopom od 2,99% godišnje.

pročitaj više

„Novogodišnja kutija“ izmamila osmehe mališana 30/01/2018

Crédit Agricole Srbija i kompanija METRO Cash & Carry u saradnji sa partnerima organizovali su novogodišnju predstavu u Sava Centru namenjenu deci iz socijalno ugroženih porodica. Više od 1000 mališana uživalo je spektaklu pod nazivom „Novogodišnja potera“, koji je preneo duh predstojećih praznika i darivanja, i doprineo da najmlađi i njihove porodice osete podršku koja im je uvek dobrodošla.

pročitaj više

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo