Vesti

Gotovinski krediti za refinansiranje Crédit Agricole Srbija 02/10/2017

Za sve kojima je potrebna dodatna suma novca ili žele da refinansiraju postojeće finansijske obaveze, Crédit Agricole Srbija pripremila je jedinstvenu ponudu gotovinskih kredita sa nominalnom kamatnom stopom već od 6,90% godišnje.

pročitaj više

Crédit Agricole obeležava 15 godina rada u Leskovcu 07/09/2017

Crédit Agricole Srbija danas je obeležila 15 godina rada filijale Leskovac svečanim koktelom CA Matiné za svoje partnere, saradnike i klijente iz Leskovca i iz regiona. Događaju su prisustvovali lokalni zvaničnici, značajni privrednici i najviše rukovodstvo Crédit Agricole Srbija.

pročitaj više

Subvencionisani krediti za poljoprivredu 28/06/2017

Crédit Agricole Srbija u saradnji sa Ministarstvom poljoprovrede i zaštite životne sredine odobrava subvencionisane kredite za poljoprivredu u dinarima sa fiksnim kamatnim stopama do 3% godišnje, ondnosno do 1% godišnje za povlašćene kategorije.

pročitaj više

Crédit Agricole Srbija predstavlja Agro Grand Prix karticu na sajmu poljoprivrede 12/05/2017

Crédit Agricole Srbija tradicionalno učestvuje na Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu koji se održava od 13. do 19. maja 2017. godine na kome će, uz standardnu ponudu finansijskih usluga, predstaviti i Agro Grand Prix kreditnu karticu za kupovinu repromaterijala.

pročitaj više

Beskamatni gotovinski krediti Crédit Agricole Srbija 10/05/2017

Za sve kojima je potrebna dodatna suma novca ili žele da refinansiraju postojeće finansijske obaveze, u novoj kampanji „0% izmišljeno za Vas“ Crédit Agricole Srbija pripremila je jedinstvenu ponudu beskamatnih gotovinskih kredita kod kojih nominalna kamatna stopa iznosi 0%.

pročitaj više