Vesti

Prvomajski praznici 27/04/2017

U skladu sa Zakonom o državnim i drugim praznicima u Republici Srbiji, povodom obeležavanja Međunarodnog praznika rada, neradni dani CAS filijala biće ponedeljak i utorak, 01. i 02.05.2017. godine.

pročitaj više

Promena radnog vremena - filijale Kolarčeva, Vidikovac, Surčin i Leštane 29/03/2017

Crédit Agricole Srbija je odlučila da prilagodi radno vreme filijala potrebama svojih klijenata.

pročitaj više

Dinarski auto krediti sa fiksnom nominalnom kamatnom stopom 5.90% godišnje 27/03/2017

Crédit Agricole Srbija je za 53. Međunarodni salon automobila u Beogradu pripremila dinarske kredite za kupovinu novih vozila sa fiksnom nominalnom kamatnom stopom 5,90% godišnje, kao i niz drugih pogodnosti za klijente po njihovom izboru: kreditnu karticu bez kamate ili dozvoljeni minus bez kamate ili dva putna osiguranja.

pročitaj više

JUBILARNI, DESETI, MAGIČNI DORUČAK 09/03/2017

Početak desetog, jubilarnog „Magičnog doručka“ danas je obeležen simboličnim takmičenjem u pripremi obroka - Magičnog doručka koji su pripremali predstavnici Credit Agricole Srbija, METRO Cash & Carry, Grada Beograda i ekipa sastavljena od predstavnika medija. Nakon dodele nagrada za najmagičniji, najkreativniji, najzdraviji i najukusniji Magični doručak, maskota ove akcije, Vila Dobrila je sve prisutne počastila svojom slavljeničkom tortom.

pročitaj više

Filijala Lazarevac Crédit Agricole banke na atraktivnijoj lokaciji 03/03/2017

Klijenti Crédit Agricole Srbija će od danas imati potpuno novo iskustvo u Banci koja je svoju filijalu u Lazarevcu preselila na adresu: Karađorđeva 28.

pročitaj više