Vesti

Dečja štednja u Crédit Agricole banci 31/10/2016

Crédit Agricole banka u nedelji štednje akcenat stavlja na štedne proizvode namenjene budućnosti najmlađih - Dečja štednja kod Vile Dobrile u dinarima donosi 2% godišnje kamate na depozite po viđenju. Uz to, banka je pripremila i niz štednih proizvoda različitih karakteristika za svoje klijente od kojih izdvajamo Liberte++ kombinaciju štednje i dozvoljenog prekoračenja po računu.

pročitaj više

Najlepši put do kuće 19/10/2016

U svojoj novoj kampanji, Crédit Agricole banka pripremila je stambene kredite sa nominalnom kamatnom stopom već od 2,69% godišnje kako bi svima koji traže svoj dom pokazala koji je najlepši put do kuće. Uz stambeni kredit klijentu se odobravaju i HOME CARD vaučeri sa popustom za administrativne troškove.

pročitaj više

Preporukom do keš kredita sa 0% kamatne stope 14/10/2016

Crédit Agricole banka tokom meseca oktobra obeležava deset godina poslovanja u Srbiji i tim povodom će odobravati keš kredite sa 0% kamatne stope svakome ko preporuči tri nova klijenta koji otvore račun i prenesu zaradu u Crédit Agricole.

pročitaj više

Online keš kredit 11/10/2016

Crédit Agricole banka tokom meseca oktobra obeležava deset godina poslovanja u Srbiji i tim povodom će odobravati keš kredite bez troškova obrade za sve online prijave na sajtu banke.

pročitaj više

Dinarski auto krediti za sajam automobila u Nišu 07/10/2016

Crédit Agricole banka Srbija sa svojom najboljom ponudom dinarskih auto kredita i ove godine učestvuje na Auto Moto Festu u Nišu koji se održava od 7. do 9. oktobra u hali Čair i okuplja vodeće svetske proizvođače vozila, delova i opreme.

pročitaj više